13.1.11

Perusmustien korkkareiden hankinta

Olisi siis operaatiossa seuraavaks. Edelliset mustat korkkarit on vähän kuluneet (korkojen nahka alkaa olemaan rullalla) eikä ne ees istu jalkaan kovinkaan hyvin ja niillä on huono kävellä ! Näin kevättä kohti menessä siis perusmustat ois aika jees hankinta.
 
Nämä kengät löytyvät napsauttamalla TÄSTÄ
 Lamia Nelly shoes. hintaakin on vain 27,90e! Tietty kengät ei oo aitoo nahkaa, mutta kestää minkä kestää, eihän mitään oo tarkotettu ikuiseks :) Tosiaa kengissä on kunipohja ja 12 cm korko. Samaa kenkää löytyy myös vaalean ruskeana.

Ja nämä kengät löytyvät myös napsauttamalla TÄSTÄ
Boohoon Lissa Court Shoe, jotka maksaa 20 puntaa elikkäs noin 24-25 euroa. Ei näitäkään kenkiä ole hinnalla pilattu :) Tosin en tiedä yhtään millainen netti kauppa toi BooHoo on? ja miten siellä ees toimii nää lähetysjutut.
Kuitenkin. kengissä on 13 cm:n pohja ja koristeena tollasia hopeisia ja pronssisia niittejä lisäämässä asennetta.

 Kahdet elloksen kengät. Ylemmät löytyy TÄSTÄ
Ja alemmat sitten TÄÄLTÄ
Ylemmät ihan tosi perusmustat korkkarit on mokkajäljitelmää 12 sentin korolla (plus 1,5 cm platform)
Kengät maksaa 45euroa ja muitakin värejä löytyy ! vähän epäilen tuota materiaalia, jotenkin nuo mokkakengät tuppaa menemään aika huonoks. Esim. kesällä jos sataa vettä/kävelee hiekkatiellä. No kunhan katsoo.

Ja sitten nuo alemmat, joissa niistäkin yllätys yllätys löytyy niittejä, on 10 senttiset 2 cm:n platformilla. Näitä ei ole kuin mustana ja materiaalina on tosiaan se tekonahka. Tätä mallia oon himoinnu ja aika pitkään ja katoinki tuolta Elloksen sivuilta et nää ois nyt tarjouksessa sen 29 euroa ! jippii :)

Ps. Jotenkin näyttää siltä, että taitaa olla pyöreä kärkisten kenkien aika!


2 kommenttia:

Noora-Emilia kirjoitti...

moikka moi! liityin lukijaksi! hei noi kuvat ei mahdu kokonaan tai ne ei näy kokonaan tossa postauksessa :s kannattaa vähän pienentää niitä tai sitten isontaa kirjotustilaa :)

Nanna kirjoitti...

Moi ! hienoa :) ohhoh :o hyvä huomio ! kiitos kun mainitsit, tää tosiaan on taas ihan opettelua ja kokeilua aluks :D katotaan mitä tästä lähtee tulemaan..